Electra spiller for positivitet

Electra er både stjernespiller og træner, alt i én person. Som professionel gamer for e-sportsteamet Complexity fylder hun sine streams med sin unikke blanding af bekræftelse og ubarmhjertigt pres. Når hun ikke streamer, har hun travlt på sociale medier som mentor, og rådgiver yngre gamere. Vi snakkede med Electra om, hvordan hun forbliver energisk og motiveret gennem det hele, hvordan hun overvandt en alvorlig skade og vendte tilbage til gaming, og hvordan hun bruger sin platform til at bekæmpe chikane i gaming. 

Skrevet af : Samuel Owen Publiceret: 15/06/2022

FIND DINE FOLK

Jeg ønskede at være alene uden en organisation, mens jeg dyrkede min egen stream og mit eget brand. Jeg valgte at vente med at melde mig ind i en gamingorganisation, til jeg følte, at jeg havde fundet den rigtige.

Jeg begyndte at streame i 2014, og de næste fire år gjorde jeg det som en hobby og en flugt fra skole og vennedrama. I 2018 arbejdede jeg på at få 5.000 følgere til at streame, mest Call of Duty, og jeg fik omsider partnerskab. Jeg begyndte at streame en masse Fortnite, og min stream fik vind i sejlene. Året efter blev jeg kontaktet af Complexity, og der var noget anderledes ved dem. Et var, hvor tæt de var på mig allerede. At kunne tage hen til hovedkvarteret, og at folk fra min organisation bor tæt på mig, er virkelig et plus! Jeg har også haft mange venner i forskellige organisationer, der har delt negative oplevelser med mig. Men jeg har aldrig hørt noget negativt om Complexity. Da jeg besøgte anlægget, var alle så venlige og begejstrede for at møde mig. Det fik mig til at føle mig vigtig og taget mig af, og lige siden jeg kom med, har det været uændret.
Jeg er så glad for, at jeg ventede med at slutte mig til et team. Complexity var ventetiden værd!

I'm so happy I waited to join a team. Complexity was worth the wait!

GIV NOGET VIDERE TIL DEN NÆSTE GENERATION AF GAMERE

Jeg har så mange råd til folk i gaming og streaming, men navnlig til kvinder. Jeg udsøger mig kvindelige indholdsproducenter at spille med, og her har jeg mødt så mange fantastiske kvinder! Jeg har også tidligere været med i nogle Women of the eRena-turneringer og andre konkurrencer kun for kvinder. Heldigvis har jeg en masse kvindelige venner, jeg altid kan spille med. Vi opfordrer hinanden til at levere godt indhold og forsvare hinanden når vi har brug for det. Forhåbentlig kan vi en dag føle os mere jævnbyrdige med mænd inden for gaming.
Mit største råd er aldrig at lade nogen underspille din succes på grund af dit køn.

Hvis du begynder at få succes som streamer, er det fordi, du har lagt tid og kræfter i at udvikle dit indhold!

Uanset hvad, så fokuser på det positive. Der vil være én negativ kommentar for hver 20 positive. Den negative skiller sig mere ud og kan gøre mest skade, medmindre du vælger at fokusere på og værdsætte de positive.

OPBYG STYRKE I KROP OG SIND

Det er meget vigtigt for mig at passe på min krop. Der var en tid, hvor jeg blev meget doven og ikke trænede eller spiste sundt. Det var først, da jeg havde en snowboard-ulykke i december 2019, at jeg besluttede at tage det virkelig alvorligt.

Jeg led meget under hjernerystelse efter ulykken, og det giver nogle hukommelsesproblemer. Jeg laver hukommelsesspil og andre mentalt stimulerende spil for at styrke hjernen. For fysisk styrke spiller jeg fodbold hver torsdag og gør, hvad jeg kan for at træne flere gange om ugen.

"Hvis der var én regel, som jeg ville håbe, at alle ville spille med, ville det være, at vi alle havde samme indstilling. Alle får udfordringer i livet, så lad os alle behandle hinanden bedre!"

— Electra

LOG AF, OG PLEJ DIG SELV

Jeg vil klassificere mig som udfarende introvert. Jeg kan være udadvendt, højlydt og selvsikker, når jeg vil, men jeg får min energi fra at være alene. Jeg brugte gaming som tid til mig selv, hvor jeg kunne have noget, der bare var mit.

Men streaming er anderledes. Jeg taler i bund og grund konstant i otte timer og skal være underholdende hele tiden, hvilket kan være meget energikrævende. Som en del af mit job går jeg også til møder, filmer for Complexity, poster på alle mine sociale medier, får videoer produceret og researcher for at finde på nye streamingideer. Det kan være overvældende!

For at få balancere i det hele træner jeg, spiser sundt, bruger tid sammen med familie og venner, og sørger for, at jeg har tid på egen hånd, hvor jeg ikke tænker på arbejde. Det kan være svært at balancere arbejde og afslapning, men jeg synes, at jeg har gjort et godt stykke arbejde.

STYRKE I EN SUND OPSÆTNING

Min opfattelse af, hvad jeg har brug for til min opsætning, har helt sikkert ændret sig, da det er mit fuldtidsjob. Ting som mit bord, min stol og endda baggrunden i min stream er meget vigtige. Jeg vil helt sikkert gerne tilføje ting af høj kvalitet til min opsætning, så den bliver komfortabel, stilfuld og behagelig!

Min Herman Millers-gamingstol har ændret alt. Jeg plejede aldrig at have stole, der støttede min ryg, men jeg har ikke længere smerter, siden jeg skiftede til Herman Miller! Jeg har også en dobbelt pc-opsætning med en skærmholder, som virkelig hjælper med at organisere og skabe plads på bordet.

ELECTRAS OPSÆTNING

Tag Aeron Gaming Chair med hjem, og oplev ergonomisk støtte, ultratilpasset pasform og kølende luftstrøm i et topmoderne sæde.