TIMTHETATMAN: PARTNER TIL GOD GAMING

Timthetatman stopper ikke. Hans udholdenhed og passion for konkurrencegaming gør ham til en naturlig del af vores seneste partnerskab om at få indsigt i den næste generation af videnskabsbaseret gamingudstyr. Vi tog et par værdifulde minutter med skaberen for at høre, hvorfor sundhed er central for hans spil, og hans op- og nedture i gaming i 2021 indtil videre.

Skrevet af : AMANDA KOELLNER Publiceret: 15/06/2022

Timthetatman kender til udholdenhed. Han har streamet for gamere og fans siden 2012 – tilsyneladende uden at stoppe. Tims drive og beslutsomhed har hjulpet ham med at sætte rekorder, opnå imponerende sejre og holde tilskuerne fascineret. For dem af jer, der betragter jer som en del af #tatmanarmy (som der er millioner af!), ved I, at Tim ikke stopper, og han siger tingene ligeud på sine livestreams. Mens han streamer og konkurrerer, har han forbindelse til sin hær og reagerer på deres kommentarer – virkelig en multitasking-haj. At bede om feedback er noget, som vi ofte gør hos Herman Miller for at skabe, konstruere, finjustere og forbedre vores design, så de bliver bedre for de mennesker, der bruger dem, og vi er glade for at samarbejde med Tim om at udvide vores forståelse for gameres behov.


Vi har fulgt Tim i flere år og var overraskede over at se i hans streams, at han allerede var Herman Miller-ejer. Så vidste vi, at vi nok skulle blive venner. Efter at vi lancerede Herman Miller x Logitech G Embody Gaming Chair, blev vi smigret over at høre ham heppe fra sidelinjen. Vi kendte Tims direkte stil, og vi spurgte ham, hvad han tænkte om vores design, og hvordan de hjalp gamere med at spille sundere, længere og bedre. Da han så tilbage på næsten et årti med streaming, forstod han vigtigheden af at investere i en stol med optimal støtte.


"Tro mig, efterhånden som du bliver ældre, vil du ønske, at du havde investeret i en god stol, for når dit job indebærer at du skal sidde ned i lange perioder, kan det være hårdt for hele kroppen," siger Tim. "At få en stol som Embody ændrer din gamingoplevelse."


Tim nævnte, at nogle af hans venner der er kraftigt byggede som han selv, føler sig godt støttet af Embody Gaming Chair, når de gamer. Over 30 professionelle og ph.d.'er i synsevne, fysioterapi og ergonomi bidrog til designet af Embody, så den kunne gøre alle og enhver krop tilpas. Embody Gaming Chair involverede afgørende feedback fra gamere. De sidder i stolen i lange stræk og kan have brug for et sæde, der hælder fremad, eller en kølende skumteknologi for at hjælpe dem til at holde opmærksomheden, holde fokus og beholde energien.


"Efter at have streamet og siddet i lange perioder indså jeg vigtigheden af kvalitetsprodukter og i at investere i dem for dit helbreds skyld," siger Tim. "Da jeg skiftede til Herman Miller til gaming, kunne jeg straks mærke forskellen."


At forbedre og skabe vores egen produktportefølje for gamere er en løbende proces for Herman Miller. Vi tænker, at det er ligesom et "udstyrslaboratorium", og vi er ivrige efter at skabe sundere og mere relevante produkter for gamere. Det er derfor, vi er glade for at kunne samarbejde med Tim og hans #tatmanarmy om at skabe en feedback-løkke med råd, tips og ideer, der kan hjælpe os med at gøre den næste generation af gamingudstyr endnu bedre. Vær ikke genert – fortæl os, hvad du synes.


"Jeg er meget spændt, for det viser, at en stor virksomhed som Herman Miller interesserer sig for, hvad vi gamere har at sige," siger Tim. "Gamere ved, hvad andre gamere kan lide, så når du får feedback fra os gamere får du ægte feedback."


Da vi vidste, at Tim allerede havde været godt tilpas i sin Embody Gaming Chair i et stykke tid, ville vi gerne tjekke med skaberen og streameren for at se, hvordan den har støttet højde- og lavpunkter i hans gaming, hvad han gør, når han har fri, og hvor han mener, gaming er på vej hen.

NOGLE HØJDEPUNKTER FRA GAMING OG STREAMING INDTIL NU I 2021 ER ...

"At spille Warzone med mine venner."
"At blive afhængig af Valorant."
"At komme til at spille Warzone med Luke Combs."

Se Tim i aktion.

NOGLE LAVPUNKTER FRA GAMING OG STREAMING INDTIL NU I 2021 ...

"At de-ranke i Valorant."
"At falde død om og funktionsfejl i Warzone."

DET SKØRESTE, DER NOGENSINDE ER SKET I EN STREAM, ER ...

"Første gang, jeg vandt i Fall Guys."

NÅR JEG IKKE STREAMER, KAN DU FINDE MIG...

"Derhjemme med familien eller hængende ud med venner."

MIN YNDLINGSMAD EFTER FOR MANGE TIMERS GAMING ER...

“Chipotle Mexican Grill.”

HVIS JEG IKKE VAR PROFESSIONEL GAMER, VILLE JEG VÆRE ...

"Tester af videospil."

I ÅR 2050 ER GAMING ...

"Mere kendt og større, end det allerede er."

BEDRE HELBRED, BEDRE SPIL

Embody Gaming Chair blev designet ud fra input fra gamere og mere end 30 læger og ph.d.'er inden for områder med relation til synsevne, fysioterapi og ergonomi.

”Efter at have streamet og siddet stille i så lang tid indså jeg, hvor vigtigt det er med kvalitetsprodukter og at købe dem, for dig og dit helbred. Min ryg gør ikke længere ondt, og når jeg spiller i lang tid, er det uundværligt!"


— TIMTHETATMAN