Levering

Leveringsproces:

Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail senest en time efter, at du har afgivet din bestilling. Når dine varer er blevet samlet, pakket og er på vej til vores leveringsteam, sender vi dig en forsendelsesbekræftelse via e-mail.
Vores leveringsteam vil derefter kontakte dig via e-mail for at bekræfte leveringsdato og tidsinterval.
Små og mellemstore varer som f.eks. vores skærmarme kræver underskrift ved levering og kan som sådan ikke efterlades på et sikkert sted.
Vi bruger bl.a. DSV som kurerfirmaer til leveringer.

Hvor meget kommer min levering til at koste?
Levering er gratis for alle vores produkter, uanset hvor store eller små de er.

Hvor leverer I?
Vi leverer til alle regioner i Danmark.

Bemærk venligst, at levering til fjerntliggende lokaliteter kan tage lidt længere tid og vil afhænge af, hvor ofte vores kurerer kommer til området. Hvis du ønsker yderligere information om levering specifikt til dit område, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam.

Jeg bor ikke i Danmark, kan jeg stadig bestille fra Herman Miller?
Ja. Vi sender i øjeblikket til Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Østrig, Spanien, Italien, Holland, Belgien, Luxembourg, Sewden, Finland, USA, Canada, Japan, Kina og Sydkorea. Du skal bare klikke på den lokale butik fordet land, hvor du vil have dine produkter leveret, og afgive din bestilling.

Bemærk venligst, at de tilgængelige produkter og forarbejdninger kan variere afhængigt af dit leveringsland.

Hvornår bliver mine varer leveret?
Den forventede leveringstid for hver enkelt vare kan findes på produktsiden - vi anbefaler, at du tjekker, at du er tilfreds med den forventede leveringstid, inden du afgiver din ordre.

Vores lager ekspederer ordrer i løbet af åbningstiden mandag-fredag (bortset fra helligdage). I helligdage og travle perioder kan det tage lidt længere tid at få din pakke frem. Vores kundeserviceteam vil gøre deres bedste for at holde dig opdateret, men hvis du har spørgsmål vedrørende din levering, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvordan kan jeg finde ud af, hvor lang tid det tager at få min vare leveret?
Den forventede leveringstid for hver enkelt vare kan findes på produktsiden - vi anbefaler, at du tjekker, at du er tilfreds med den forventede leveringstid, inden du afgiver din ordre.

Jeg har bestilt mere end én vare samtidigt. Bliver det hele også leveret samtidigt?
For at reducere Co2-udledningen bliver alle varer i din ordre leveret samtidigt. Det betyder, at alt bliver leveret, når den vare med den længst forventede leveringstid er klar til at blive leveret.

Hvis du håber på at modtage nogle af dine varer tidligere, anbefaler vi, at du placerer to separate ordrer (husk, at leveringen er gratis, så du bliver ikke opkrævet noget ekstra!)

Kan jeg spore min ordre?
Desværre er ordresporing i øjeblikket ikke tilgængelig i Danmark.

Kan jeg ændre leveringsadresse?
Desværre kan leveringer, der allerede har forladt vores lager, ikke opdateres. Hvis det er inden for 24 timer efter modtagelsen af din ordrebekræftelse, er det måske muligt at ændre din leveringsadresse, men vi kan ikke garantere det.

For yderligere information kan du kontakte vores Kundeserviceteam.