Gamer Docs fem tips til sundere gaming

E-sportslæge Lindsey Migliore er på en mission for at holde spillere skadefri og ydende på deres bedste. Her er fem ting, hun anbefaler at indarbejde i din daglige rutine for at forbedre din kognitive, mentale og fysiske sundhed.

1. Varm op, før du gamer

”De mest almindelige smerteområder for gamere er hænder, håndled og ryg. Det er vigtigt at strække og styrke disse områder for at holde dig sund, skadefri og øge din bevægelsesrækkevidde."

Headline Lorem Ipsum

2. HYDRÉR

"Hav altid en vandflaske, der kan genbruges, med dig – en med en pålidelig tætning! Det kan være svært at holde sig hydreret, især hvis gamernes kost ikke er rig på grøntsager og frugter, der er fremragende kilder til hydrering. For de fleste er målet otte glas om dagen. At nippe over en længere periode er meget at foretrække frem for at tylle! For koffein og energidrikke er det en god tommelfingerregel at have et glas vand før og efter."

3. DAGLIG MOTION

"Selv 10 minutter hver dag kan have store konsekvenser for ydeevne i spillet, søvn og andre aspekter af helbredet. Motion kan forbedre reaktionstiden, øge opmærksomheden og gøre det nemmere at lære nye færdigheder. Ny forskning viser, at en seks minutters gåtur efter to timers gaming kan forbedre de kognitive evner.

Aerob træning – hvilket betyder at hæve din puls – er den mest gavnlige form. En frisk gåtur udenfor, squats eller en yogasession med fart på er perfekt. Al bevægelse er fantastisk! Bevægelse er smørelse for leddene."

4. Vær opmærksom på kropsholdning og ergonomi

"Det er afgørende at indrette dit gamingområde ergonomisk og tjekke din kropsholdning i pauserne. En ideel stilling er en med spændt torso, skuldrene tilbage og hals på linje med brystet. Undgå den typiske "gamerholdning" med fremfaldne skuldre og hovedet, der stikker frem! Husk, at din bedste stilling er din næste stilling.
Den vigtigste komponent i ergonomisk udstyr er pasform. Hvis dine hænder for eksempel er større eller mindre end de flestes, skal du vælge en mus, der er nem at håndtere, så du undgår at strække senerne og musklerne for meget."

Headline Lorem Ipsum

5. TAG PAUSER

”Stå op fra stolen, hvil øjnene, og bevæg dig mellem kampene. Det er bedst at skifte mellem at sidde og stå frem for at fokusere på at sidde eller stå på fuld tid. For øjnene skal du øve 20-20-20 reglen. Hvert 20. minut skal du se på et sted, der er 6 meter (20 fod) væk i 20 sekunder."

Headline Lorem Ipsum

INVESTER I ERGONOMI

Få din ideelle kropsholdning med det rette ergonomiske udstyr, fra gamingstolen til sid-til-stå-bord til tilbehør.

The provided information is intended to be used as educational or resource information only; it is not intended to be a substitute for medical advice from your healthcare provider.