Innovation i fællesskab

Vi er stolte af at annoncere vores partnerskab med G2 Esports, som er et globalt hjemsted for verdens førende spillere, udviklere og entertainere. G2, der tilføjer en vindende tradition til vores innovationsarv, vil arbejde sammen med vores ingeniører og eksperter om gamer-first designs, træningsprogrammer og skadeforebyggende support. Som G2's officielle Chair Partner vil vi forsyne alle G2-teams, udviklere og kontorer med vores førsteklasses gaming-stole. Ved at kombinere brancheførende forskning med en uovertruffen konkurrencefordel vil vores partnerskab flytte grænserne for ergonomisk design, ydeevneteori og mere for at frigøre spillernes fulde potentiale overalt.

Derfor indgår G2 partnerskab med os

G2 Esports' professionelle spiller Mimi sidder i en Embody Gaming Chair ved et Motia Gaming-bord og med et Neon Tube LED-lys.

YDEEVNE, DER ALDRIG SVIGTER

"Når jeg spiller i mange timer, har jeg brug for udstyr af høj kvalitet designet til at støtte min ryg, skuldre og nakke under spil. Jeg elsker at have Embody’s luksuskomfort alle dagens timer!"

- Mimi

G2 Esports' professionelle spiller Jelty sidder i en Embody Gaming Chair ved et Motia Gaming-bord og med et Neon Tube LED-lys.

FØRSTEKLASSES ERGONOMISK SIDDESTILLING

"Så snart jeg satte mig i en Embody, blev jeg blæst bagover af dens reaktionsevne og støtte. Jeg er virkelig glad for at den komfort, disse stole giver mig hele dagen."

- Jelty

G2 Esports' professionelle spiller Juliano sidder i en Embody Gaming Chair ved et Motia Gaming Desk og med et Neon Tube LED-lys.

VARIG STØTTE

"Når du er på mit hold, skal jeg vide, at du holder mig dækket. Embody giver mig mulighed for at sidde totalt komfortabelt, når jeg spiller i timevis."

- Juliano

G2 Esports' professionelle spiller Deansocool sidder i en Embody Gaming Chair ved et Motia Gaming Desk og med et Neon Tube LED-lys.

DESIGN, DER HOLDER

"Embody giver mig ikke kun støtte – det er en stol, jeg ved, jeg kan stole på. Forestil dig at sidde på en anden stol end Herman Miller. Ikke mig."

- Deansocool