Returnering og refundering

Vi vil gerne have, at du bliver glad for dit nye køb, men vi forstår også, at der er tidspunkter, hvor du kan få brug for at returnere en vare.

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med en vare, du har købt online fra Herman Miller Gaming, kan du returnere den til os i sin originale stand inden for 14 dage efter levering. Et afhentningsgebyr på 450 DKK vil blive pålagt alle stole og skriveborde.

Arrangering af retur

Alle returneringer skal indledes ved at tage kontakt til vores kundeserviceteam. Husk at oplyse dit ordrenummer i enhver korrespondance. Vi vil arrangere og forklare forløbet for dig samt give dig de numre eller oplysninger, der skal til for at få sat tingene i værk.

Et afhentningsgebyr på 450 DKK vil blive pålagt alle stole og skriveborde og vil blive trukket fra din refusion.

Defekte eller beskadigede varer

I det usandsynlige tilfælde, at en ordre bliver leveret i defekt eller beskadiget tilstand, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, så de kan hjælpe dig. Dette gælder også for problemer, som du kan have med en vare, der er købt fra os og stadig er under garanti.

Forsøg ikke at reparere en vare, enten selv eller via en tredjepart, da dette vil påvirke din berettigelse til en refusion.

Annulleringer af ordrer

Hvis du ikke har modtaget dine varer endnu, kan du annullere din ordre ved at kontakte vores kundeserviceteam.

Hvis du annullerer din ordre, før du har modtaget den, selv om vi allerede har sendt den, vil du ikke blive opkrævet et afhentningsgebyr.

Bemærk, at denne politik ikke begrænser dine lovbestemte rettigheder, der er beskrevet i salgsbetingelserne.

Kan jeg ombytte min vare?
Vi kan i øjeblikket ikke behandle ombytninger. Du skal returnere den oprindelige vare for at få en refundering og afgive en separat ordre i forbindelse med alternativet.

Jeg har anmodet om en returnering. Hvad sker der nu?
Du behøver ikke at gøre mere lige nu. Når vi har modtaget din anmodning, vil vi tage kontakt til dig inden for 1-2 hverdage.

Hvor lang tid tager det at få min vare afhentet?
Afhentninger gennemføres normalt inden for 7 hverdage, når der er anmodet om returnering.

Hvornår vil jeg blive refunderet for min returnering?
Når varen/varerne er nået frem til Herman Miller, vil din refusion blive udstedt – minus eventuelle afhentningsgebyrer – forudsat at varerne er blevet returneret i den stand, de blev leveret i. 

Et afhentningsgebyr på 450 DKK vil blive pålagt alle stole og skriveborde og vil blive trukket fra din refusion.

Har jeg brug for den originale emballage?
Nej, du behøver ikke den original emballage for at kunne returnere dine varer.

Hvilke varer kræver et afhentningsgebyr?
Alle vores gamingstole og borde kræver et afhentningsgebyr på 450 DKK, som vil blive trukket fra din refusion.

Alle andre varer kan returneres for fuld refusion og uden omkostninger.

Hvad hvis jeg annullerer min ordre, mens den er under transport?
Hvis du annullerer en vare, før du har modtaget den, selv om vi allerede har sendt den, vil du ikke blive opkrævet et afhentningsgebyr.

Kan forudsammensatte gamingpakker delvist returneres?
Vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt tage imod delvise returneringer af forudsammensatte gamingpakker. Hvis du vil returnere en pakke, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.

Et afhentningsgebyr på 450 DKK vil blive trukket fra din refusion.

Jeg tror, at jeg har bestilt Aeron-gamingstolen i den forkerte størrelse. Hvad skal jeg gøre?
Det første du skal gøre er at kontrollere, at din stol er korrekt justeret, så den passer til din krop. Se vores Aeron-justeringsvejledning, og følg de trin, der anbefales for at opnå en tilpasset form.

Hvis du har justeret din Aeron-stol ud fra vejledningen og stadig føler, at du bestilt den forkerte størrelse, bedes du kontakt vores kundeserviceteam, som vil give dig besked om de næste skridt.

Et afhentningsgebyr på 450 DKK vil blive pålagt alle stole og skriveborde og vil blive trukket fra din refusion.

Min stol er netop ankommet, men jeg har problemer med gaspatronen. Hvad skal jeg gøre?
I nogle tilfælde kan gaspatronen på din stol føles en smule stram de første gange, du bruger den. Dette skyldes blot, at gaspatronen ikke har været brugt i noget tid, siden din stol blev færdigsamlet.

Det er ikke en fejl ved stolen, og den bør løsne op efter et par gange, men du skal muligvis forsigtigt give den lidt ekstra kraft, første gang du justerer den.

 

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende returnering og refundering, bedes du kontakte vores kundeserviceteam.