Tilgængelighedserklæring

Herman Miller forpligter sig til at gøre sin kommunikation tilgængelig for alle. Vi vil yde enhver rimelig indsats for at sikre, at vores websted er i overensstemmelse med Retningslinjerne for tilgængeligheden af webindhold (WCAG) 2.0, niveau A og AA, og overholder gældende tilgængelighedslovgivning.

For at sikre, at vi er så inkluderende som muligt, har vi indgået et samarbejde med en tredjepartsleverandør af digital tilgængelighed, som administrerer vores program for digital tilgængelighed. Deres alsidige team af tilgængelighedseksperter, herunder personer med handicap, der er uddannet i digital tilgængelighed, evaluerer og reviderer løbende vores digitale funktioner, så vi kan give vores kunder den bedste digitale oplevelse.

Vores websted benytter branchens standardteknikker og foretrukne praksis for at sikre vores brugere det højest mulige tilgængelighedsniveau. Disse omfatter, men er ikke begrænset til, egenskaberne for brugervenligheden for benyttere af skærmlæsere, for brugere, der kun bruger tastatur, for brugere med nedsat syn, brugere, der er døve eller hørehæmmede, farveblinde, har indlæringsvanskeligheder eller kognitive handicap, såvel som den aldrende del af befolkningen.

Hvis du har problemer med at få adgang til vores digitale produkter, eller hvis du har feedback om, hvordan vi kan forbedre din onlineoplevelse, er du velkommen til at kontakte os på hmcustomercare@hermanmiller.com.