Garanti

Hos Herman Miller Gaming er vi bevidste om, at produkter skal kunne tåle vedvarende brug dag ud og dag ind, og vi står 100 % inde for kvaliteten af vores produkter. Med begrænsede undtagelser er vores gamingprodukter dækket af en 12-årig garanti, der omfatter dele og arbejdskraft, så hvis der udføres arbejde, der er dækket af garantien, skal du ikke betale regningen!

Herman Miller x G2 Embody

Er stolen dækket af garanti?
Ja, stolen vil være dækket af vores 12 års standardgaranti. Det er dog vigtigt at bemærke, at hvis der opstår et problem i fremtiden, vil du muligvis ikke modtage en lignende erstatning på grund af dette produkts begrænsede karakter. Du vil dog modtage en standardudgave af Embody-gamingstolen.

Vores komplette reklamationsrettigheder finder du her:
Herman Millers garanti

Mit produkt skal repareres, hvad gør jeg?
Hvis dit produkt stadig er omfattet af garantien, skal du bare kontakte vores Kundeserviceteam, så vil de hjælpe dig.

Hvordan ved jeg, om mit produkt stadig er omfattet af garantien?
Garantiens længde varierer fra produkt til produkt, og vi anbefaler derfor, at du tjekker den for dit specifikke produkt.

Garantien gælder fra den dag, du modtager din vare, så vi anbefaler, at du tjekker din e-mail med leveringsbekræftelsen for at finde ud af, om din vare stadig er omfattet af garantien.

Jeg har anmodet om en reparation, hvad sker der nu?
Når vi har modtaget din anmodning, kontakter vi dig inden for 1-2 arbejdsdage. Vi vil gennemgå din anmodning med dig og arrangere et besøg af en tekniker, hvis det er relevant.

Hvor lang tid tager det at få min vare repareret?
Reparationer er normalt gennemført inden for 15 arbejdsdage, så snart en anmodning er blevet fremsat og godkendt. Det kan tage lidt længere tid, afhængigt af hvilken reservedel der måtte være nødvendig for at fuldføre reparationen.