Anatomical Loop™ – lås op for styrken

Vidste du, at når du sidder, justerer din krop i gennemsnit holdningen 53 gange i timen? Vi kalder dette for "mikrobevægelser", og de er en del af kroppens naturlige reaktion for at lette presset på den, når du sidder. Dr. Brock Walker, Herman Millers innovationsekspert, hjalp os med at finde en måde at omfordele den muskelenergi på, der bruges i din krops naturligt bevægelige siddeposition, til rene menneskelige hestekræfter. Men det sker kun, når din krop sidder i "styrkeposition", og det er det, der giver spillerne mere fokus, hjælper med at bekæmpe træthed og giver dig en konkurrencemæssig fordel. Det kalder vi for Anatomical Loop™. Når du udløser det, giver det ekstra komfort i dit spil, du ikke kan se, og hjælper med at forhindre sidderelaterede skader som diskusprolaps.
Skrevet af : JORDAN HRUSKA Publiceret: 15/06/2022

UDVIS MOMENTUM, SPIL BEDRE

Dr. Brock Walker har været med til at udvikle ergonomisk sædeteknologi til vindere af Indy 500-løb, NASA og vores egne design fra Herman Miller. Den måde, han beskriver kroppens bevægelser på, er dejligt enkel: Det er grundlæggende en række sammenkoblede løftestænger og remskiver. Det er perfekt synkroniseret kommunikation mellem delene af kroppen, der styrer al bevægelse. Denne række begivenheder finder sted, selv når du sidder ned, og din krop justeres og bevæger sig i det små, hvilket du måske ikke bemærker, hvis du koncentrerer dig om dit spil. Når alle muskler og forbindelser er i indgreb, kan du omfordele energi fra dine fødder til hovedet i et Anatomical Loop™. Dit eget personlige "Loop" lader din krop reagere og yde sundt på et højt niveau, så du kan vise dit talent, når du spiller. Når de ikke er forbundet og handler separat, bliver de svagere.

Gamingstole, der ikke er udviklet til at understøtte kropsholdningen ergonomisk, hæmmer forbindelsen mellem over- og underkroppen. Når du synker sammen i disse stole, deaktiveres Anatomical Loop™-forbindelsen ved bækkenet, så du på en måde "lukker ned" for dit momentum og din præstation. Du skal sidde oprejst med en S-formet holdning, fødderne på gulvet og hovedet fremad for at øge energien fra tæerne til din hjerne.

"Det, vi egentlig forsøger, og hvorfor vil det hjælpe gamerne, er, at vi ønsker at designe en måde at øge præstationen på og gamerens styrke, udholdenhed og reaktionstid. Og vi vil gøre det uden at være i vejen. Det er meget. Fordi de fleste af de løsninger, folk har, er i vejen for, hvordan din krop gerne vil præstere," siger dr. Brock Walker.

Ergonomisk gamingudstyr understøtter og aktiverer din kropsholdning, giver dig en god placering til at låse for dit Loop og er med til at beskytte dig mod langtidseffekter som "gamernakke" eller diskusprolaps – det kan ske, hvis du ubevidst bøjer halsen på den ene eller den anden måde eller læner dig frem for at se skærmen i længere perioder uden støtte fra rygraden.

"Du kan altid omdanne miljøet omkring menneskekroppen, men du vil aldrig kunne omdanne menneskekroppen."

– Innovationsekspert dr. Brock Walker

STYRKEPOSITION: AKTIVER DIN KROP, OG KOM IND I LOOP’ET

Med ergonomisk gamingopsætning, der tilskynder din krop til at sidde i en "styrkeposition", kan kroppen absorbere og videregive energi via Anatomical Loop™. Målet: Reager effektivt, hurtigt og så stærkt som muligt. Det handler om balance!

Her er en anden måde at tænke styrkeposition på: Forestil dig, hvordan din krop ville reagere, hvis nogen brød ind i dit hus. Eller hvordan den typisk reagerer, når du er lidt bange. Det er sandsynligvis noget i retning af: Overkroppen op og på vagt, armene op og i ligevægt, musklerne anspændt men klar, hovedet frem og opmærksom. Det er i bund og grund din krops fysiske respons til at kæmpe, flygte eller stivne.

"Det er din medfødte kropsintelligens, der fører dig gennem den kæmpe-, flygte- eller stivnemekanisme, du har. Jeg synes, det er indlysende. Det er der, du har mest kropskontrol. Kropskontrol omsættes direkte til opgavekontrol," siger dr. Brock Walker.

Og selvom Anatomical Loop™ er nyt, så er det faktum, at kropsholdning påvirker ydeevnen, det ikke. Derfor lærer traditionelle atleter, selv på gymnasieniveau, om kinetisk kædeteori og fuld kropsydelse for bedre at hjælpe dem til at opnå balance og kontrol. Men disse oplysninger er også relevante for gamere. Især fordi du som gamer skal have hele kroppen med for at være klar til at reagere på det spil, du er i gang med.

SÅDAN AKTIVERER DU DIT PERSONLIGE ANATOMISKE LOOP

Når du opfordrer din krop til at sidde i styrkeposition, udløser du styrken i Anatomical Loop™. Og når din krop flytter sig med sine naturlige mikrobevægelser, møder den ikke modstand. Den energi absorberes, afbalanceres og omfordeles på den optimale måde. Hver del og forbindelse påvirker og reagerer på alle andre, uanset om kroppen er i bevægelse eller i stilstand.

Herman Millers gamingstole, gamingborde og skærmarme hjælper dig med at positionere din krop, så du kan komme i Loop’et og fremme sundt spil. Sådan gør du:

TRIN 1: STABILISER KORSBENS-/BÆKKENREGIONEN. STYRK DIN KROPS PLATFORM

Du kender måske ikke korsbenet, men det er fundamentet for din rygsøjle, der er knyttet til dit bækken. Den fungerer som dit krops tyngdepunkt og forbinder den øverste og nederste halvdel af kroppen som fundamentet under et hus. Når en person bevæger sig fra at stå til at sidde, drejer bækkenet baglæns. Fordi bækkenet er fastgjort til korsbenet, og korsbenet er den laveste del af din rygsøjle, påvirker enhver drejning af bækkenet din rygsøjles form (tænk på forklaringen med remskiver og løftestænger). Understøttelse af korsbenet sikrer, at kroppens stærkeste siddestilling (bryst fremad, skuldre tilbage, rygrad hvælvet i en naturlig S-form) nemt kan holdes under hele spillet, mens din krops energi kanaliseres uden ekstra belastning. PostureFit, Herman Millers rygstøtteteknologi, drejer hofterne en smule fremad for at stabilisere rygsøjlens basis og bevare dens naturlige form.

TRIN 2: FIND DIT FODFÆSTE

Med korsbenet understøttet har du nu stabilitet og frihed til at bevæge dine fødder og ben, så din krop understøttes, mens den bevæger sig spillet igennem. Der er ingen rigtig måde at placere fødderne på, men med korsbenet aktiveret kan du flytte dem og reagere, som du plejer: Fødderne fladt mod jorden eller på vagt på tæerne til næste træk.

TRIN 3: JUSTERING AF ARMENE

Med din underkrop stabilt placeret på korsbenet og dine fødder afbalanceret mod gulvet vil din overkrop nu være oprejst og klar til at præstere! Med overkroppen rettet ind og underkroppen under kontrol kan du hvile albuerne på bordet med adgang til musen og kontrolelementerne og bevæge dig og reagere på den måde, du har brug for, for at spille bedst muligt. Det højdejusterbare Motia Gaming Desk justeres ved et tryk på en knap, så din krop forbliver i balance, og Loop’et forbliver aktiveret, uanset i hvilken højde du sidder eller står.

TRIN 4: SE FREMAD

Når du har stabiliseret fødderne, den nederste del og overkroppen, kan du bedre afbalancere ekstremiteterne – som f.eks. dit kranium på 3,5-5,5 kg! Uanset hvor mange skærme du har i din opsætning, har du mulighed for at flytte halsen og hovedet og reagere komfortabelt og ergonomisk på dit spil, hvis du aktiverer Loop’et. Med Ollin Monitor Arm kan du frit bevæge skærmen, så den passer til din synsvinkel – ikke omvendt. Juster den, når som helst du har brug for at skifte position, så du kan få præcis det fokus, du har brug for, uden at påvirke Loop’et.